دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۴۲۲۶
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۱
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران با بیان اینکه ائمه جمعه طلایه داران امر به معروف و نهی از منکر هستند، گفت: مطالبه گری از مسئولان باید در جامعه نهادینه و فرهنگ سازی شود.

به گزارش آوای خزر، مهرداد محمدی در حاشیه اجلاسیه ائمه جمعه استان ضمن تشریح رویکردهای جدید ستاد، اظهار داشت: طبق فرمایش مقام معظم رهبری امر به معروف و نهی از منکر همانند نماز واجب است و آحاد مسلمانان باید آن را ابتدا یاد بگیرند و سپس به آن عمل کنند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مازندران با اشاره به اینکه اگر امر به معروف و نهی از منکر در تمامی شئون به درستی اجرا شود، بسیاری از مشکلات و معضلات موجود در جامعه برطرف خواهد شد، افزود: موضوع بی تفاوت نبودن و مطالبه گری آحاد مردم از مسئولان و زمامداران باید به یک فرهنگ و امری ضروری در جامعه اسلامی تبدیل شود.

محمدی از پیاده سازی «مدل محرک توسعه فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر» در آینده‌ای نزدیک خبر داد و خاطر نشان ساخت: این مدل محرک با محوریت ائمه محترم جمعه شهرستان‌ها و توسط چند استاد نخبه درحال طراحی است و هدف آن، شتاب در ارائه خدمات فرهنگی و یکپارچگی ظرفیت‌های استانی در این حوزه است.

وی با انتقاد از عدم هماهنگی و انسجام در حوزه مسائل فرهنگی بویژه از جانب مدیران و چهره‌های وابسته به جبهه انقلاب، اظهار داشت: این مدل در واقع راه میانبری برای اثرگذاری بیشتر است که دقیقاً نقش و وظایف همه ارگان‌ها، دستگاه‌ها، نخبگان، علما، اساتید، اقشار بسیج، گروه‌های جهادی و… با هدف شتاب در ارائه خدمات با بیشترین میزان بهره وری را مشخص می‌کند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران با بیان اینکه نیاز امروز انقلاب اسلامی مدیران جهادی و حاضر در میانه میدان است، تصریح کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر با توجه به تأکیدات ناخدایِ باخدای کشتی انقلاب، حضرت امام خامنه ای (مد ظله العالی) در بیانیه گام دوم انقلاب، استفاده حداکثری از ظرفیت جوانان مؤمن، انقلابی و نخبگان جامعه را در دستور کار جدی خود قرار داده است تا از این طریق نقشی مؤثر در راستای ترویج و احیای این فریضتین الهی در جامعه ایفا کند.

وی فراهم کردن بستر بهره گیری از جوانان در گسترش این فریضه مطابق با فرمایشات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب به ویژه با تشکیل گروه‌ها و هسته‌های مطالبه گری دانشجویی و جهادی و پی گیری راه اندازی پژوهشکده جهت انجام امور تبلیغی و پژوهشی درحوزه امر به معروف و نهی از منکر مطابق با ساختار و محتوای پژوهشکده امر به معروف و نهی از منکر در قم، برای نخستین بار در مازندران را از جمله اقدامات ذکر کرد./مهر

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها